Darıcada Hedef Çifte Şampiyonluk

Kocaeli de yapılan Kulüpler arası Türkiye Kros Şampiyonası’nın ikinci kademe yarışlarında Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ikinci oldu.

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Kocaeli de yapılan Kulüplerarası Türkiye Kros Şampiyonası’nın ikinci kademe yarışlarında Fenerbahçe’nin ardında ikinci oldu.Darıca Belediye takımı kalan yarışmaları önde tamamlayarak Türkiye şampiyonluğunu hedefliyor.

Sonraki yarışlarda Fenerbahçe’yi geçerek Türkiye şampiyonluğu sevinci yaşamak istediklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “ 28 Kasım 2015’te İstanbul’da son olarak da Aralık ayı içinde Çorum’da yapılacak finallere en iyi şekilde hazırlanarak öncelikle Türkiye şampiyonu olarak bölgemize şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Devamında ise 2 Şubat 2016’da Kastamonu’da 2014 ve 2015 yıllarının Genç Erkekler Avrupa Şampiyonu olarak yarışacağımız Avrupa Şampiyonası’nda ülkemize üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonluğu’nu kazandırmak istiyoruz. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü olarak geleceğin sporcularını yetiştirerek Türk sporuna katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu noktada kulüp başkanımız ve hocalarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA