'Vodafone Arena'dan çıkamazlar'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz Futbol programı için Ertan Süzgün'e çok özel açıklamalarda bulundu.

Beyaz Futbol'a çarpıcı açıklamlarda bulunan Fikret Orman rakiplerine gözdağı verdi.  Allah rakiplerimize kolaylık versin diyen Orman 'Vodafone Arena'da isteriz ki Chelsea'nin Barcelona'nın ayakları titresin. Burası cidden önemli bir mabed yeri. Çok önemli bir stad. Rakiplerimizin buradan çıkması zor olacaktır. Allah kolaylık versin.' dedi.

Orman konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“DOLDURUŞA GELECEK BİR TAKIM DEĞİLİZ”

Daha çok ligin başındayız. Ama en önemli şey izleyenlere keyif veren bir takımız. Taraflı tarafsız herkes tarafından takdir ediliyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Bu lig içerisinde çok daha derenin altından sular akar. Çok şişirilmesi gereken bir takım değiliz. Biz de dolduruşa gelecek bir takım değiliz.

“BEŞİKTAŞ'A YAKIŞIR BİR ŞAMPİYONLUK İSTERİZ”

Benim çektiğim çileden çok bu takıma gönül verenlerin çektiği çile. Beşiktaş camiası artık şampiyonluk istiyor. Yavaş yavaş planlamaların sonuna doğru geliyoruz. Tabi şampiyon olmak istiyoruz. Hakederek, alnımızın teriyle, şaibesiz Beşiktaş'a yakışacak bir şampiyonluk isteriz. İnşallah olur.

“ŞENOL GÜNEŞ NAMUSLU BİR ADAM”
Ben hocalarla hep iyi çalışmışımdır. Ben futbolun içerisine giren, futbolun kendi içerisindeki profesyonel yapıya dahil olan, karışan bir başkan formatında değilim. Şenol hoca tartışılmayacak kalitede. İyi bir insan, iyi bir eğitmen, namuslu bir adam. Önemli olan ekip olmak. Hocamıza sonuna dek güveniyoruz. Bu birlikteliği bozmak isteyenler oluyor. Ama biz onlara itibar etmiyoruz.

“ŞİMDİDEN SEZON SONU PLANLAMASI YAPIYORUZ”
Biz sezon sonunun planlamasını yapıyoruz. Şimdiden sezon sonu çalışmalar yapıyoruz. Bazı maçlarda beni göremiyorsunuz. Ben o sıralarda yurt dışında maç izlemeye gidiyorum. İnce eleyip sık dokuyoruz. Mevki vermek doğru olmaz ama ara devrede transfer yapacağız.

“QUARESMA'YLA SORUNUMUZ YOK”
Quaresma'yı takımda görmekten çok mutluyum. Onunla ilgili bir sorunumuz yok. Zaten o da burada bizimle olmaktan son derece mutlu.

“VODAFONE ARENA'DAN ÇIKAMAZLAR”
Vodafone Arena'da isteriz ki Chelsea'nin Barcelona'nın ayakları titresin. Burası cidden önemli bir mabed yeri. Çok önemli bir stad. Rakiplerimizin buradan çıkması zor olacaktır. Allah kolaylık versin.

'AÇILIŞ İÇİN BARCELONA'YI DÜŞÜNÜYORUZ'
Stad açılışı için Barcelona'yı çok istiyoruz. Tabi stad açılışı normal sezona denk geldiğinden gerek bizim gerek onların maç programı da çok önemli. O yüzden henüz net bir şey yok.