Türkiye Motokros Şampiyonası Kaynaşlı'da Yapılacak

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde geçtiğimiz haftalarda Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonasının ardından 21-22 Kasım tarihlerinde bu kez Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 7 ayak yarışları yapılacak.

Kaynaşlı kısa sürede motorsiklet yarışçılarının gözde mekanı haline geldi. Geçtiğimiz haftalarda Doğu Avrupa Ekstrem ve Türkiye Enduro Şampiyonasının ardından bu kez 21-22 Kasım tarihlerinde Türkiye Motokros Şampiyonası 7 ayak yarışları Kaynaşlı’da gerçekleştirilecek.

Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi MX Parkuru’nda koşulacak sezonun final yarışına İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya ve Bursa başta olmak üzere KKTC’den de sporcuların katılacağı bildirildi.

Kaynaşlı’da yapılacak şampiyonanın final ayağında MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc, ATV ve Veteran sınıflarında yarışılacak.

14 rampadan oluşan ve yüksekliği metreleri bulan atlayışlara imkan tanıyan bin 300 metre uzunluğundaki parkurda, nefes kesen mücadeleler, izleyiciler için gerçek bir şölen olacak. 21 Kasım Cumartesi antrenman ve sıralama turlarının yapılacağı şampiyonanın son ayağı, 22 Kasım Pazar günü ise birbirinden çekişmeli yarışlara sahne olacak.

Kaynak: İHA