Başakşehir 1 - 0 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir sahasında Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.

Başakşehir 1 - 0 Trabzonspor
Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir sahasında Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.

Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 4. dakikada Yalçın Ayhan kaydetti. Oscar Cardozo 90+3. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir puanını 19 yaparken, Trabzonspor 14 puanda kaldı.

İŞTE İLK 11'LER!

Medipol Başakşehir: Volkan, Uğur, Yalçın, Bekir, Alpaslan, Badji, Mahmut, Visca, Mossoro, Doka, Mehmet
Trabzonspor: Onur, Cavanda, Aykut, Douglas, Costant, Özer, Okay, Mbia, Mehmet Ekici, Erkan, Cardozo

ONUR FORMASINI GERİ ALDI

Trabzonspor'da bir süredir forma şansı bulamayan Onur Recep Kıvrak, Medipol Başakşehir karşısında kaleyi devraldı. Önce sakatlık problemi, ardından teknik direktör Şota Arveladze ile yaşadığı sorunlar nedeniyle oynayamayan milli kaleci, 26 Eylül'deki Osmanlıspor maçından sonra ilk kez forma şansı buldu.

MEHMET EKİCİ DE DÖNDÜ

Bordo mavililerde uzun süredir yaşadığı sakatlık nedeniyle takımda kendine yer bulamayan Mehmet Ekici de Başakşehir karşılaşmasıyla yeniden formasına kavuştu. Takım arkadaşı Erkan Zengin ile yaşadığı kavganın ardından moral bozukluğu yaşayan Mehmet, haftalar sonra ilk 11'e alındı.

SİYAH PROTESTO

Trabzonspor- Başakşehir maçı öncesi Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yerini alan bordo mavili taraflarlar sezon başından beri yaşadıkları hakem hatalarına ve TFF'nin verdiği cezalara tepki göstermek amacıyla siyaha büründü. Maça siyah giyisilerle gelen taraftarlar maç öncesi hakemler ve TFF aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Karşılaşma öncesinde stat ve etrafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Maçı izlemeye gelen taraftarlar, detaylı üst aramasından sonra stada girdi. Üst araması sırasında taraftarların ayakkabıları da çıkarıldı. Kendilerine ayrılan tribünü dolduran Trabzonsporlu taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla TFF ve hakemlere tepki gösterdi. Bazı taraftarlar ellerinde siyah balon taşıdı.