Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Tekirdağ Enerji Spor Kulübü yaptığı çalışmalar ile Yalova VIP maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, Yalova VIP Spor Kulübü maçı hazırlıklarını sürdüren Tekirdağ Enerji Spor Kulübü bugün 2 saat süren antrenman gerçekleştirdi. Takım antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yaptı. Yarın yapılacak şut çalışmasının ardından Tekirdağ Enerji Spor Kulübü’nün, Yalova VIP maçı hazırlıklarını tamamlayacağı belirtildi.

Tekirdağ Enerji Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Antrenörü Turan Kaya, Yalova maçını kazanıp 3 puan almak istediklerini ve taraftarın takımı desteklemek için maç günü tribündeki yerlerinin almaları gerektiğini belirterek, "Bu hafta sahamızda Yalova VIP ile karşılaşacağız. Onların bize göre avantajı ligdeki ilk maçlarından galibiyetle ayrılmaları. Bizim de şimdiye kadar hiç galibiyetimiz yok. Galibiyetleri hep kıl payı kaçırdık. Bu hafta güzel bir oyunla Yalova karşısında ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu hafta 3 puan alarak bununda devamını getirmek istiyoruz. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Atış yüzdelerimizi yukarı çekerek maçtan galip ayrılmayı düşünüyoruz. Bütün Tekirdağ halkını da takımımıza destek olmak için maça bekliyoruz" dedi.

Tekirdağ Enerji ile Yalova VIP pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 14.00’da karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İHA