Orduspor'da Yüzler Gülüyor

Başantrenör Deringöl: "Eksik ve kısıtlı bir kadroyla çıktığımız Dinamo Moskova maçını kazanmasını bildik"

ORDU - Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu ikinci maçında Rusya'nın Dinamo Moskova takımını 87-72 yenen Orduspor'da, galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Başantrenör Levent Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu galibiyete çok ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Çok güzel bir galibiyet aldık. Özellikle eksik ve kısıtlı bir kadroyla çıktığımız maçı kazanmasını bildik" dedi.

Takım kaptanı Gülşah Akkaya'nın görev yapamadığı maçta gelen galibiyetin çok anlamlı olduğunu ifade eden Deringöl, "Sahadaki oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bu maçı kazanmayı çok istemiştik. Çok iyi de hazırlanmıştık. Maça da çok iyi başlamıştık. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynadığımız maçı kazanarak gruptaki ilk galibiyetimizi almayı başardık" diye konuştu.

Bundan sonraki grup maçına moralli çıkacaklarını kaydeden Deringöl, sakatlıkları bulunan oyuncuların iyileşmesiyle daha iyi olacaklarını vurguladı.

Kupada gruptan çıkmayı hedeflediklerini aktaran Levent Deringöl, "Dinamo Moskova maçını kazanarak kötü olan averajımızı da düzelttik. Bundan sonra diğer maçlarımızı kazanmaya çalışacağız. Hedefimiz ilk ikiye girerek gruptan çıkmak. Bunun için elimizden geleni yapacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak: AA