Alaplı Belediye Spor Kulüp Başkanı Akyol Açıklaması

"Genç bir takımız, hedefe ulaşmak için maddi desteğe de ihtiyacımız var"

Alaplı Belediye Spor Kulüp Başkanı Serdar Akyol, "Genç bir takımız, hedefe ulaşmak için maddi desteğe de ihtiyacımız var" dedi.

Akyol, gazetecilere yaptığı açıklamada, her maçta takımlarına gönülden destek veren taraftara teşekkür ettiğini belirtti.

İlçedeki esnaf ve iş adamlarının da Alaplı Belediye Spor Kulübü'ne sahip çıkması gerektiğini ifade eden Akyol, şöyle konuştu:

"Genç bir takımız, hedefe ulaşmak için maddi desteğe de ihtiyacımız var. Rakiplerimize göre ligin hazırlıklarına çok geç başladığımızdan dolayı takımımız hazır değildi. Ancak genç ve yetenekli futbolcularımız 5 maçta 4 galibiyet alarak Alaplı Belediyespor'un neler yapabileceğini herkese gösterdi. Şu anda averajla 4 sıradayız. Liderle aramızda sadece 3 puan var. Bu takımı daha iyi yerlere getirmek için maddi desteğe de ihtiyacımız var. Bölgemizdeki esnafımız ve iş adamlarımızın takımlarına daha çok sahip çıkmalarını bekliyoruz. Birlik ve beraberlik için de takımımıza destek vererek daha üst liglere çıkarabiliriz. Alaplı Belediyespor'un 3 ligde futbol oynaması ilçemizin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Onun için hep birlikte takımıza daha çok sahip çıkalım. Bugüne kadar maddi ve manevi emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA