Ömer'den Milli Takım açıklaması!

Bayer Leverkusen’de forma giyen milli futbolcu Ömer Toprak, Roma maçını kaybetmelerine neden olan penaltı pozisyonunda bir adım geç kaldığını ve penaltı kararının doğru olduğunu söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu dördüncü maçında Roma’ya konuk olan ve maçı son dakikalara girilirken gelen penaltı golüyle 3-2 kaybeden Bayer Leverkusen’de forma giyen Ömer Toprak maçın ardından Türk basınına değerlendirmelerde bulundu.

Penaltıya sebebiyet veren ve pozisyonda doğrudan kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bırakan Toprak, “2-0 geriye düştük, bizim için küçük bir şoktu. İlk yarıda da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Devrede değişiklikler yaptık ve ikinci yarıya çok daha iyi başladık. 2-2’yi yakaladık. Sonra penaltı pozisyonu geliyor. Bir adım geç kaldım. Elimden geleni denedim. Hakemin pozisyonu çok iyiydi. Penaltı olduğunu gördü. Maalesef 3-2 kaybettik” diye konuştu.

Milli takımda Gökhan Töre ile geçen yıl Hollanda’ya karşı oynanan maç sonrasında yaşadıkları ciddi sorun nedeniyle ay-yıldızlı formadan bir süredir uzak kalan ve bu hususta geçen hafta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile de görüşen deneyimli oyuncu, 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılacak milli takımda yer alıp, almayacağına ilişkin soruya, “Ona bir şey söylemek istemiyorum. Türkiye’nin katılıyor olmasına çok seviniyorum. Arkadaşların hepsini tebrik ediyorum ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum” yanıtını verdi.