Ortaca Belediyespor, Denizli Yeşilköyspor'a Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup takımlarından Ortaca Belediyespor, bu hafta grup ikincisi Denizli Yeşilköyspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimi hafta Uşak deplasmanında Utaş Uşakspor karşısında kaybettiği 3 puanı telafi ekmek amacıyla çalışmalarını sıklaştırdı.

Denizli Yeşilköyspor ile yapacağı karşılaşması için çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiğini bildiren teknik direktör Egemen Urhan; “Geçen hafta Utaş Uşakspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen şansız şekilde yediğimiz bir golden sonra üç puan kaybettik. Bu hafta kendi sahamızda ve seyirçimizin desteği ile Denizli Yeşilköyspor karşısında iyi bir oyun ortaya koyup, üç puan almak istiyoruz. Buradan aldığımız üç puanla moral bulup, İzmirspor ve Kuşadasıspor ile yapacağımız karşılaşmalara odaklanmak istiyoruz. Zorlu üç hafta bize beklemektedir. Futbolcularımın moral kondisyonları iyi, Kaleci Gökhan’ın dışında sakat futbolcumuz yok. Çalışmalarımızı maç saatine kadar devam edip, hedeflediğimiz üç puanı almak istiyoruz. Beni tek isteğimi ise taraftarlarımız ve seyircimizin maç boyu bizi desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA