Manchester Ekipleri 'Devler Ligi'nde Kaybetmedi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Manchester United ve Manchester City, 4. hafta maçlarından galibiyetle ayrıldı.

"Devler Ligi"nde bir yıl aradan sonra yeniden boy gösteren Manchester United, B Grubu'nda Rusya'nın CSKA Moskova takımını ağırladı. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede "Kırmızı Şeytanlar", Rooney'nin 79. dakikada attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve grupta 7 puanla liderliğe yükseldi.

Hollandalı teknik adam Louis van Gaal'in çalıştırdığı Manchester United, 5. hafta maçında sahasında PSV Eindhoven takımıyla karşılaşacak.

- Manchester City 2. turu garantiledi

Şampiyonlar Ligi'ne bu sezon sahasında aldığı sürpriz Juventus yenilgisiyle başlayan Manchester City ise galibiyet serisini Sevilla deplasmanında üç maça çıkardı ve dördüncü haftanın ardından A Grubu'ndaki Real Madrid ile birlikte ikinci tura çıkmayı garantiledi.

D Grubu'nda oynanan maçın ilk 11 dakikalık bölümünde Sterling ve Fernandinho'nun golleriyle 2-0 öne geçen Manchester City karşısında İspanyol ekibi 25. dakikada Tremoulinas ile farkı bire indirdi.

Bony'nin golüyle skoru 3-1'e getiren ve kalan dakikalarda rakbine gol izni vermeyen Manchester City, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Şilili teknik adam Manuel Pellegrini'nin öğrencileri, 25 Kasım'da deplasmanda Juventus ile puan mücadelesi verecek.

Kaynak: AA