Fethiyespor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor’un Anadolu Üsküdar’ı 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapatması son 4 haftada 10 puan toplaması taraftarlarını sevince boğdu.

Cumartesi günü kendi evinde Menemen Belediyespor’la oynayacak Fethiyespor bu karşılaşmadan da 3 puan çıkartıp üst sıralara iyice yaklaşmak istiyor. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım kazandığımız için mutluyum.önümüzdeki maçlarıda kazanıp kaybetmeden toplayacağımız puanlarla hedefe gideceğiz"dedi.

Yıldırım "İçerde kazanmamız gereken maçtı. İyi oynayıp, çok mücadele edip çok şükür kazandık. Çok daha farklı olması gereken maç. Bir takım ancak bu kadar pozisyona girebilir. 6-7 net pozisyon bulduk. Daha fazla gol olmadı inşallah cumartesi günü menemenle oynanan maçta da galip gelir. Yolumuza devam ederiz" dedi.

OKAN UYSAL FETHİYESPOR İYİ YERE GELECEK

Fethiyespor Başkanı Okan Uysal takımda Gözle görülür bir farkındalık bulunduğunu söyleyerek "Bunun için başta profösyönel Şube sorumlumuz Volkan Büber,Teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ediyorum. Ayrıca yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çünkü bunlarda bu işe inandılar ve en ufak çıt demeden takımın arkasında durdular. Allah mahçup etmedi. İnşallah daha iyi yerlere de geleceğiz"dedi.

Takımda ufak tefek eksiklerin bulunduğunu söyleyen Okan Uysal "Tabi bu bir günde olmuyor. Ufak tefek eksiklerimizde olabilir. Bir sürece giriyoruz. Üst üste maçlar. Kolay maçlarda olmayacak. Karmışımızdaki rakipte genç bir takımdı. Top yapmaya çalıştılar. Bizde müsaade etmedik. Müsaade etmeyince ve isteyince oyunun galibi biz olduk. Bizde giren her oyuncu bir diğerinin yerini dolduracak nitelikte. Onun için kadro yapımızdan en ufak bir endişem yok" dedi.

Sahanın zeminin 29 Ekim çalışmaları, provalarında yıprandı diyen Okan Uysal " Asıl problem şimdi başlıyor. 27 kasımda Fethiye Belediyesi ile İl Spor Genel Müdürlüğünün anlaşması sonra eriyor. Bu doğrultuda da bu stadın maliyeti ve bakımı yüksek rakamlara mal oluyor belediye açısından.Bu güne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum. Ama Fethiye belediyesinin bu sahayı bırakması demek bu sahanın kendini kaybetmesine neden olacak. Bir takım eksiklikler var. Bu birikim ve bilgi Fethiye Belediyesi bünyesinde var. Ben şahsen kulüp olarak buradan başkanımıza rica ediyorum. Eğer mümkünse Fethiyespor için bir fedakarlık daha yapıp bu sahayı üstlenirlerse çok memnun oluruz" dedi.

AYTAÇ DENİZ GOLLERİ TARAFTAR VE DOĞACAK BEBEĞİNE ARMAĞAN ETTİ

Fethiyespor’un sol kanat oyuncusu Aytaç Deniz, attığı iki golü taraftar ve doğacak bebeğine armağan etti. Deniz "Öncelikle galip geldiğimiz için mutluyum. Benim gol atmam önemli değil galip geldiğimiz için mutluyum. Menemen Belediyespor’u da yenip playof için üst sıralara hedefe tırmanmak istiyoruz" dedi.

Fethiyespor’un bazı diğer futbolcuları da haftayı 3 puanla kapatmaktan mutlu olduklarını bu maçı unuttuklarını ve Menemen Belediyespor maçına odaklanacaklarını söylediler.

Kaynak: İHA