Bursaspor-Beşiktaş Maçının Biletleri Satışa Çıkarıldı

Spor Toto Süper Lig'de, Bursaspor ile Beşiktaş arasında 8 Kasım'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak müsabakanın biletleri satışa çıkarıldı.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, biletler Atatürk Stadı Passolig Ana Bilet Gişesi, Merinos Stadyumu kombine ve bilet satış noktası, www.passo.com.tr web sitesi, aktif satış noktaları ve N'Kolay satış noktalarından satışa sunuldu.

Kart başına en fazla 5 bilet satılabiliyor. Kart sahibi dışındaki 4 bilet hakkının, Passolig kart sahiplerine www.passo.com.tra dresinden gönderilmesi gerekiyor.

Satışlar müsabaka gününe kadar sadece Bursaspor Passolig kartlara gerçekleştirilecek. Diğer Passolig ve TFF logolu kartlara bilet satışı yapılmayacak.

Engelli taraftarlar ve refakatçileri için ayrılmış olan tribün ve bölümlerin ücretsiz olarak yüklemesi de müsabaka günü saat 12.00 itibarıyla sona erecek. Engelli vatandaşlar, Passolig kartı ve engelli kartları ile refakatçileri ise Passolig kartları ve refakatçi kartları ile Bursa Atatürk Stadyumu Ana Bilet Gişelerine başvurmaları gerekiyor.

Araç sahibi engelli taraftarlarımız engelli tribününe, araçsız engelli taraftarlarımız ile tüm refakatçilere kapalı kale arkası tribününde ayrılmış olan engelli tribünü arkasındaki bölümden yükleme yapılacak.

Passolig kart vizeleme işlemleri passo.com.tr web sitesi üzerinden, Stadyum Passolig Ana Bilet Gişesi, Merinos Stadyumu kombine bilet satış noktasından gerçekleştirilecek.

İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince Beşiktaş seyircileri müsabakaya alınmayacak.

Bilet fiyatları, VIP A-B Tribünü 400, Kapalı A-B-C, VIP C Tribünü 200, Maraton Tribünü 100, Kapalı Kale Arkası Tribünü 50, Açık Kale Arkası Tribünü 30 lira olarak belirlendi.

Kaynak: AA