Orduspor, Basketbolda Üzüldü

Kulüp Başkan Yardımcısı Aydın: "İstanbul Üniversitesi karşısında hakem hatalarıyla maalesef maçı kaybettik"

ORDU - Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda oynadığı İstanbul Üniversitesi'ne 78-68 yenilen Orduspor'da, bu mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Kulüp Başkan Yardımcısı Zeki Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ikinci mağlubiyetlerini aldıklarını belirterek, "İstanbul Üniversitesi karşısında hakem hatalarıyla maalesef maçı kaybettik" dedi.

Hakemlerin maçın başından sonuna kadar verdiği kararların Orduspor'un aleyhine olduğunu ileri süren Aydın, maçın ardından hakemleri gerekli mercilere de şikayet ettiklerini söyledi.

Aydın, hakemlerin daha adil maç yönetmesini istediklerini dile getirerek, "Orduspor olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Lütfen hakemler de bu konuda üzerimize gelmesin. Biz kendilerinden sadece daha adil maç yönetmelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Başantrenör Levent Deringöl ise Avrupa Kupası maçından döndükleri için maça yorgun çıktıklarını ifade ederek, "Üstüne bir de kaptan Gülşah Akkaya'nın sakatlığının olması bizi çok zor durumda bıraktı. Bu oyuncumuz hem Avrupa Kupası hem de İstanbul Üniversitesi maçında oynatamadık. Açıkçası bu oyuncumuzun eksikliğini çok hissettik" dedi.

Maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını vurgulayan Deringöl, "İnşallah önümüzdeki maçlarda bunu telefi edeceğiz. Çok iyi bir kadro kurduk. Bu kadronun meyvelerini artık almak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Deringöl, Kaptan Güşah Akkaya'nın iyileşmesi için yoğun çaba harcandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA