Real Madrid zoru başaramadı

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Real Madrid deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi. 77 dakikada 4-0 geride giren Ukrayna temsilcisi 88. dakikada durumu 4-3'e getirince Real Madrid ecel terleri döktü.

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesinde Real Madrid, deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi. Lviv Arena'da oynanan mücadelede önce Real Madrid 'rahatça' 4-0'ı yakaladı, ardından Shakhtar skoru 4-3'e kadar getirdi, ancak beraberliği kurtaramadı.

Real Madrid'e galibiyeti getiren goller 18. ve 70. dakikalarda Cristiano Ronaldo, 50. dakikada Modric ve 52. dakikada Carvajal'dan geldi. Shakhtar'ın sayılarını ise 77. ve 88. dakikalarda Teixeira ile 83. dakikada Dentinho kaydetti.

Bu skorun ardından Real Madrid puanını 13 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Shakhtar Donetsk ise 3 puanla 3. sırada kaldı ve son hafta UEFA Avrupa Ligi bileti alabilmek için mücadele verecek.

Grubun son haftasında Real Madrid evinde Malmö ile karşılaşacakken, Shakhtar Donetsk ise deplasmanda Paris SG'ye konuk olacak.