Başarılı Atletlerden Ziyaret

Malatya’da yapılan Küçükler ve Yıldızlar 2. Kademe Bölgesel Kros Ligi’nde ikinci olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan atletler, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Malatya’da yapılan Küçükler ve Yıldızlar 2. Kademe Bölgesel Kros Liginde kızlarda Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü 1’inci, erkeklerde Büyükşehir Belediyespor Kulübü 2’nci olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı. Atletizm İl Temsilcisi Mahmut Aluçluer önderliğindeki başarılı atletler, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir açıklama yapan İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, "Atletizm başarı sıralamasında ilimizin önde gelen branşlarından biridir. Bir çok defa Milli Takıma Antrenör ve Sporcu gönderiyoruz, Ayrıca bir çok Türkiye ve Dünya Şampiyonasında dereceler alıyoruz. İlimizde yapılan Küçükler ve Yıldızlar 2. Kademe Bölgesel Kros Liginde Kızlarda Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü 1. Erkeklerde Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ikinci olarak Aralık ayında Çorum ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Bu başarıdan dolayı İAluçluer, antrenörümüz Erdal Altuntaş, Nevzat Koşar ve sporcularımızı tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası’nda başarı diliyoruz" dedi.

İl Temsilcisi Mahmut Aluçluer ise desteği nedeniyle Müdür Fındıklı’ ya çok teşekkür etti. Aluçluer, Türkiye Şampiyonası’nda da iyi bir derece elde etmeyi hedeflediklerini de kaydetti.

Kaynak: İHA