Sinan Engin, Mustafa Denizli'yi önceden bildi

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu Sinan Engin Cumartesi gecesi Galatasaray'ın Mustafa Denizli ile anlaştığını herkese duyurmuştu.

Galatasaray'da 3. kez Mustafa Denizli dönemi başlıyor. Sarı kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik adam ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

SİNAN ENGİN CUMARTESİ GECESİ DUYURMUŞTU!


Sinan Engin, Beyaz Futbol programında Galatasaray'ın Mustafa Denizli ile anlaştığını Cumartesi gecesi sporseverlere duyurdu. Sinan engin, Beyaz Futbol'da o gece birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

Sinan Engin, Mustafa Denizli'yi önceden bildi

Sinan Engin 'Galatasaray, Mustafa Denizli ile anlaştı. Görüşmedik diyenler yalan söylüyor' diyerek sosyal medyayı salladı. Engin; 'Mustafa Denizli'ye teklif yapıldı. Mustafa hoca devre arasında transfer istiyor' ifadeleriyle sözlerine devam etti. Sinan Engin 'Hamza Hamzaoğlu altın gibi insan ama hataları var. Hataları herkes yapar. Sen bana geliyorsun diyorsun ki, ben seni çok seviyorum' dedi.

Sinan Engin, Mustafa Denizli'yi önceden bildi

Sinan Engin, Mustafa Denizli'yi önceden bildiGalatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa DenizliSinan Engin, Mustafa Denizli'yi önceden bildiSinan Engin: Fenerbahçe yanlış yaparSinan Engin, Mustafa Denizli'yi önceden bildiSinan Engin: Volkan - Furkan iyi niyetli değillerdiSinan Engin, Mustafa Denizli'yi önceden bildiSinan Engin'den Erman Toroğlu'na şok tepkiSinan Engin, Mustafa Denizli'yi önceden bildiSinan Engin'den Hamza Hoca'ya hakem eleştirisi!Sinan Engin, Mustafa Denizli'yi önceden bildiSinan Engin'den, canlı yayında transfer bombaları