Elazığspor Seri Yakalamak İstiyor

Elazığspor’un liderin 1 puan gerisinde 3. sırada yer aldığını belirten teknik direktör İbrahim Üzülmez, Gaziantep deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçı hazırlıklarına akşam antrenmanı ile başladı.

Isınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışan bordo-beyazlılarda eksik bulunmuyor.

Teknik direktör olarak ilk karşılaşmasına geçtiğimiz hafta 1461 Trabzon karşısında çıkan Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, değerlendirmelerde bulundu. Bugün Gaziantep maçı hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Üzülmez, "Önemli bir deplasman. 2 maçtır kaybeden bir takıma karşı oynayacağız. Koşan, mücadele eden, etkili oyuncuları olan bir takım. İyi başladık bunun devamını getirmek istiyoruz. Bir maçı kazanınca tabi ki hedeflerinize ulaşamazsınız" dedi.

Oyun içerisinde yapılması gerekenlerin olduğunun da altını çizen Üzülmez şöyle konuştu:

"Bir kere oyun içerisinde pas kalitesini de artırmamız gerekiyor. Zaman zaman oyun içerisinde mücadeleden düşüyoruz, mücadeleyi de artırmamız gerekiyor. Bir kere bu lig farklı bir lig. Bu ligde güçlü olacaksınız. Mücadele ettiğiniz sürece de hedefe ulaşıyorsunuz. Tabii ki bunları biz saha içerisinde bir şekilde yapmaya çalışacağız oyuncularımıza anlatıyoruz."

"ELAZIĞSPOR KURTLARLA REKABET İÇERİSİNDE"

Elazığspor’la ilgili değerlendirmelerde bulunan Üzülmez, Elazığsporun bu kadar şehir desteğinden yoksun olabileceğini tahmin etmediğini kaydetti.

Ligde takımın 3. sırada olduğuna vurgu yapan Üzülmez, "Bu takım liderin bir puan gerisinde ve bu takım bu kadar sahipsiz. Yani bu takım daha ne yapacak. Bir takım şeylerin, şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi için bu takım daha ne yapabilir ki. Çok karakterli bir oyuncu topluluğum var. Onlara çok teşekkür ediyorum verdikleri mücadeleden dolayı. Emin olun kurtlarla rekabet içerisindeyiz. Kurtlar dediğimiz tabii ki rakiplerimize biz saygı duyuyoruz ama onların şu ana kadar ki maddi manevi desteklerini Elazığspor’un da yaşaması lazım. Bu oyuncular bizim oyuncularımız. Bu oyuncular Elazığspor’un arması için mücadele veriyorlar. Bir takıma şehrin desteği olmadıktan sonra, şehrin ileri gelenlerinin desteği olmadıktan sonra hedefe varmak çok kolay değil" diye konuştu.

Hafta sonu futbolculara izin verdiğini ancak kendisinin izine gitmeyerek Gaziantep takımını analiz anlamında çalıştığını ifade eden Üzülmez, "Bu sadece bizimle olmaz. Bir kentin ayaklanması lazım. Bu kentin oyuncularıma destek vermesi gerekiyor. Bu birlik beraberlik, bu sinerjiyi ortaya çıkmamız gerekiyor. Biz mücadele veriyoruz, oyuncularımız zaten sezon başından beri mücadele vermişler. Şimdiye kadar ortaya koydukları karakterle bunu göstermişler" şeklinde dile getirdi.

Hafta sonu önemli bir maç olduğunu bu önemli maça da gerekli ciddiyet içerisinde çalışmalara başladıklarını dile getiren Üzülmez, kendilerine yakışan oyun anlayışını ve mücadeleyi sahaya yansıtıp istedikleri sonuçla dönmek isteklerini belirterek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA