Bülent Korkmaz'dan İstifa Sinyali

İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, görevinden ayırabileceğinin sinyalini verdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, İçel İdmanyurdu’nu evinde 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, mağlubiyetin ardından yarın bir durum değerlendirmesi yapacağını belirterek, “Bunu daha önce başkanla da konuştum. Bazı şeyler hallolmadan nereye kadar gidecek?” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mağlubiyeti ve takımın geleceğini değerlendiren Korkmaz, ilk yarı istedikleri oyunu oynayamadıklarını ancak 3-0 olduktan sonra pozisyon bulduklarını belirterek, “10 kişi kaldıktan sonra oyun bitti” şeklinde konuştu.

Oyun olarak söyleyeceği fazla bir şeyi bulunmadığını kaydeden Korkmaz, Fenerbahçe’yi tebrik etti. Kulüp başkanı Ali Kahramanlı ve oyuncularla daha önce geleceğe yönelik konuştuğunu aktaran Korkmaz, ekonomik sebeplerden yakındı. Sorunun sadece İçel İdmanyurdu’nun değil, Türk futbolunun sorunu olduğunu savunan Bülent Korkmaz, “Tıkanma noktasına gelince, bu futbol ekonomisi nasıl kurtulacak bilmiyorum” dedi.

“GÜNLER NE GETİRECEK, NE GÖTÜRECEK; BAKACAĞIZ”

Gelişmeleri takip edip ona göre karar vereceğini söyleyen Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir durum değerlendirmesi yapıp haritamızı belirleyeceğiz. Günler ne getirecek, ne götürecek; bakacağız. Yarın ola hayır ola. Hep söz veriliyor da artık son duruma geldi. Türk futbolunun ekonomisi iyi yönetilmemesi sorunlar tarafından aşikar. Bu işin üzerinde bir sürü UEFA tarafından cezalandırılan Türk takımları var. Bunu bir an önce çözmeliler. Bizim İçel İdmanyurdu olarak da takım işini halletmemiz lazım. Gene söylüyorum. Biz de bir karar alacağız. Varsayımlar üzerine değil gerçekleri konuşalım. Fenerbahçe maçını saymazsak son 5 haftada 2 deplasman mağlup duruma düştük, 10 kişi kaldık kazandık. Takımı ligde tutmaya daha iyi yerlere getirmeye geldik. Geçen sene takım iyi bir durumdaydı. Üzerine basarak söylüyorum; yarın olsun. Bunu daha önce başkanla da konuştum bazı şeyler hallolmadan nereye kadar gidecek?”

Kaynak: İHA