Bilecik 1. Amatör Lig 9. Hafta

Bilecik 1. Amatör 9. hafta müsabakaları bugün oynanan 3 müsabaka ile başlarken, 3 maçta en farklı skoru Bilecik Edebalispor elde etti.

Bilecik 1. Amatör 9’uncu hafta müsabakaları bugün oynanan 3 müsabaka ile başlarken, Bilecik Edebalispor kendi saha ve seyircisi önünde Gölpazarı Belediyespor’u 8-2 yendi. Bilecik Sentetik Sahada saat 12’de başlayan müsabakaya iyi başlayan Bilecik Edebalispor maçın 25’inci dakikasında Cenk Kartov ile durumu 1-0 yaptı. Maçın 30. dakikasında Bilecik Edebalispor geliştirdiği kontratak sonrası bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Serkan Kol topu filelere gönderirken, durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası karşılıklı bulunan pozisyonlar gol olmayınca ilk yarı bu skorla geçti.

FARK AÇILDI

İkinci yarıya atak bir futbolla başlayan Bilecik Edebalispor, maçın 55. dakikasında Cem Yılmaz ile durumu 3-0’a getirdi. Bu gol sonrası iyiye rahatlayan Bilecik Edebalispor, ataklarına devam ederken, maçın 62’inci dakikasında nadir gelişen Gölpazarı Belediyespor ataklarında Ali Onur durumu 3-1’e getirdi. Bu gol sonrası sevincinin sadece 3 dakika yaşana Gölpazarı Belediyespor, maçın 65’inci dakikasında kaptan Harun Dilek’in golüne engel olmazken durum 4-1’e geldi. Maçın 70’inci dakikasında Serkan Yol ile bir gol daha bulan Bilecik Edebalispor, skoru 5-1’e getirdi. Bu gol sonrası rahatlayan Bilecik Edebalispor, maçın 74. dakikasında İbrahim Kıran ayağından yediği gol ile durumu 5-2’ye taşıdı. Bu gol sonrası umutlanan Gölpazarı Belediyespor, maçın 83. dakikasında Fetih Yılmaz ve maçın 88. dakikasında Harun Dilek ile durumu 7-2’ye taşıdı. Maçın 85. karşılaşmasında Gölpazarı Belediyespor futbolcu Ahmet Şahin kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maç bu skorla bitecek beklenirken maçın 90. dakikasında Onur Özdemir skoru 8-2’ye getirdi. Maçta başka gol olmazken, bu skor sonrası Gölpazarı Belediyespor 3 puanda kaldı.

Farkı galibiyet ile Bilecik Edebalispor puanını 13’e yükseltirken, Bilecik 1. Amatör 9’uncu hafta yarın oynanacak 4 karşılaşma ile devam edecek.

Kaynak: İHA