Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Eyüpspor ile deplasmanda yapacağı maç için İstanbul'a umutlu gitti.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, zor bir sürece girdiklerini söyledi.

Ankara Demirspor ile yaptıkları maçta önde götürdükleri karşılaşmanın uzatma dakikasında yedikleri gol ile sahadan 2-2 berabere ayrıldıklarını anımsatan Küçükbayrak, kendileri için hayati önem taşıyan 2 puan kaybettiklerini belirtti.

Aldıkları sonuçta hakem hatalarının etkili olduğunu savunan Küçükbayrak, kaybettikleri 2 puanın kendilerini üzdüğünü fakat yapacakları maçlara odaklandıklarını aktardı.

Deplasmanda art arda iki maç yapacaklarını ve karşılaşmalardan elde edilecek sonuçların ligdeki kaderlerini belirlemede etkili olacağını anlatan Küçükbayrak, şöyle konuştu:

"Yarın Eyüpspor'la, hafta sonunda ise Kocaeli Birlikspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçlarda elde edeceğimiz sonuçlar ligdeki kaderimizi belirlemede etkili olacak. Bu nedenle bu iki maça büyük önem veriyoruz. Hedefimiz bu iki deplasman maçından en az 4 puan almaktır. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız."

Kaynak: AA