Eskişehir Basket Hedef Büyüttü

Eskişehir Basket, Türkiye Basketbol 1. Ligi 5. haftasında oynadığı İstanbul D.S.İ karşısında aldığı galibiyetle 5’inci sıraya yükselirken başarılı bir istatistik yakaladı.

Ligin 5’inci haftasında oynadığı müsabakada yüzde 50 iki sayı, yüzde 35 üç sayı ve yüzde 82 oranında serbest atış istatistikleri yakalayan Eskişehir Basket, bu rakamlarda başarılı bir performans sergiledi. 8 farklı oyuncudan skor katkısı alan ekip, ligdeki takım oyununu başarıyla sergileyen takımlardan birisi olarak göze çarpıyor.

“HEDEFLERİMİZİ BİR BİR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Alınan galibiyetin ardından sonucu değerlendiren Eskişehir Basket Menajeri Ege Taşpınar, takım olarak hedeflerine adım adım ulaştıklarını ifade etti.

Taşpınar, “Sezon öncesi yola çıkarken takımımızın yapısına uygun olarak bazı hedefler belirlemiştik. Bu hedefleri adım adım gerçekleştiriyoruz. Bu hafta deplasmanda da kazanmayı başardık. Bu bizim için önemli bir eşikti. Bu sezon gidebileceğimiz en iyi yere kadar gideceğiz” dedi.

“PERTEVNİYAL MAÇI ÇOK ZOR OLACAK”

Türkiye Basketbol 1. Ligi 6. haftasında Pertevniyal Gençlik ile oynayacakları karşılaşma için düşüncelerini dile getiren menajer Taşpınar şunları ifade etti:

”Yine çok önemli bir maça daha çıkacağız. Oynadığımız son iki maçı kazandık ve bunu bir seriye bağlamak istiyoruz. Rakibimiz sadece ligin zirvesindeki Tofaş ve Acıbadem Üniversitesi ile oynadığı iki maç kaybetti. Çok sert ve zorlu bir maç olacak.”

ÖĞRENCİLER MAÇI ÜCRETSİZ OLARAK İZLEYEBİLECEK

Eskişehir Basket, Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Spor Salonu’nda 7 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da Pertevniyal Gençlik’i konuk edecek. Maç öncesinde seyirciler için Espark’tan ücretsiz otobüsler kaldırılacağı ve karşılaşmaların biletlerinin maç günü stadyum gişelerinden 5 TL’ye numarasız olarak satışa sunulacağı bildirildi.

Öte yandan kimliğiyle gelen öğrencilerin ise karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebileceği aktarıldı. Maç ES TV’den de canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: İHA