Bodrumspor'da Hedef Üçte Üç Yapmak

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Pazar günü sahasında Gaziosmanpaşa’yı konuk edecek.

B.B. Bodrumspor son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından geçtiğimiz Cumartesi günü Bodrum İlçe Stadı’nda Denizli B.Ş.Belediyespor’u 3-1, deplasmanda ise Ayvalıkgücü’nü 3-0 mağlup ederek çıkışa geçti. Aldığı başarılı sonuçlarla puanını 20’ye çıkararak 9. Sıraya yükselen B.B. Bodrumspor Pazar günü ise sahasında Gaziosmanpaşa’yı konuk edecek.

Balıkesir deplasmanında 3 puanı 3 golle alan B.B. Bodrumspor Pazar günü oynanacak Gaziosmanpaşa maçı için hazırlıklarını ara vermeden başladı.

Ayvalıkgücü maçında top koşturan futbolcular Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu yüzme havuzunda adaptasyon antrenmanı yaparken, diğer futbolcular Bodrum İlçe Stadı’nda antrenman yaptı.

3-0 kazanılan Ayvalıkgücü maçını değerlendiren B.B. Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz, Ayvalık’a gelerek kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ederken, karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirterek şunları söyledi;

“ Bilindiği gibi Denizli maçında yükselen bir ivmemiz, performansımız vardı hem skor anlamında, hem de oyun anlamında. Aynı şekilde de devam ettirmek istiyoruz artık. Maça gelince de maç doğru orantılı olarak kötüden iyiye doğru başladı.

Maçın başında hem sahaya, hem de rakibe adaptasyon sorunu çektik. İlk 15-20 dakika rakip bizden daha etkili başladı oyuna” diyen Cambaz, rakibin iyi oynamasına rağmen kazandıkları penaltı ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattıklarını söyledi.



İkinci yarıda oynadıkları oyun ile rakibe basan, rakibi boğan ve topla mücadelenin en üst seviyeye çıktığını belirten Cambaz, önlerindeki maçların 90 dakikasını Ayvalıkgücü maçının ikinci yarısı gibi oynamak istediklerini söyledi.



Pazar günü oynanacak karşılaşma içinde iyi bir ivme yakaladıklarını belirten Cambaz sözlerine şu şekilde devam etti;

“ Aynı özgüven ile, aynı birlikteliğimiz ile sahaya çıkıp en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Tekrar tüm Bodrumsporluları Pazar gün ki Gaziosmanpaşa maçına davet ediyorum. Biliyorsunuz yine söylüyorum üçüncü lig zorlu bir periyod ve herkes güçlü takımlardan oluşan ekip. Günlük ve anlık performanslar çok önemli. Bizde aynı şekilde günlük ve anlık performansı yakalayıp bunu bütün sezona yayarak, güzel oyunlar oynayarak galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Buradan tekrar taraftarlarımızı maça davet ediyorum. Deplasmana gelenlere de ellerine ayaklarına sağlık diliyorum, bizler için o kadar yolu gelerek bizleri desteklediler”

Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak olan B.B. Bodrumpor Gaziosmanpaşa maçına öğrencilerin ve kadın taraftarların ücretsiz giriş yapabileceği öğrenilirken, B.B. Bodrumspor yönetimi maça gelecek taraftarların stada erken gelerek takımlarına baştan sona kadar destek olmalarını istediler.

Kaynak: İHA