Gölcükspor Kulübü Başkanı Şahin'e Ziyaret

KOCAELİ - Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcükspor Kulübü Başkanı Ahmet Şahin'i ziyaret etti.

Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretiniz bana ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza güven ve cesaret verdi. Sizlerin bu desteği yanımızda olduğu sürece, Gölcükspor zirveye çıkacağından şüphem yoktur. Sizin bizleri önemsediği gibi, bizler de sizleri önemsiyoruz. Gölcükspor'un başarısı için tüm yönetim kurulu olarak tek vücut olmuş durumdayız" dedi.

Ellibeş ise Gölcükspor'a destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Gölcükspor'un, kentin bir markası olduğunu aktaran Ellibeş, "Ben inanıyorum ki, Gölcükspor ligin 2. yarısında ilk yarıya daha, daha iyi bir takım haline gelecek. Yeni hocamızla güzel işlere imza atıyoruz. İnşallah sezon sonunda doğrudan olmasa bile play-off maçları sonrasında 2. lige çıkarız" ifadesini kullandı.

Alp de Gölcükspor'u çok önemsediklerini belirterek, "Bu sezonda Gölcükspor daha iyi bir yere gelmesi için bizlerde elimizi taşın altına koyacağız. Hepimizin hedefi Gölcükspor'un bu dönemde zirveye yükselmesidir" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA