Filede Maçın Ardından

ANKARA - Halkbank Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Lorenzo Bernardi, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Avusturya'nın Hypo Tirol ekibini 3-2 yendikleri maçta çok hata yaptıklarını söyledi.

Bernardi, maçın ardından AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, "Bu kadar çok hata yapmamıza rağmen maçı kazanmamız önemli. Maçtan çıkaracağımız dersler var" dedi.

Daha az hatalı oynamaları gerektiğini anlatan İtalyan antrenör, "Bu bizim seviyemiz değil, bu seviyede top oynamak bizim Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmamız için yeterli olmaz. Fakat olumlu tarafından bakarsak bugünkü maçı, bir oyuncuyla kazanmadık. Neredeyse takımın tamamı sahaya çıktı. Takım anlayışı içinde kazandık" diye konuştu.

Maçın bazı bölümlerinde seti alma şansını kaçırdıklarını anlatan Bernardi, 2'de 2 yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Bernardi, gruptaki 3. maçta Rusya'nın Zenit Kazan takımına konuk olacaklarını hatırlatarak, "Zenit Kazan karşısında çok daha iyi oynamalıyız. Atakta 16 direkt hata yaparak öyle bir takıma karşı galip gelmemiz çok zor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA