Balıkesirspor'dan Kafaoğlu'na Ziyaret

Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti.

Balıkesirspor yönetimi Altıeylül Belediyesi’ni ziyaret etti. Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, Başkan Kafaoğlu’na Balıkesirspor forması hediye etti, rozet taktı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Kafaoğlu “Her zaman taşın altına elimizi sokmaya hazırız. Bize düşen ne görev varsa yaparız” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi ile yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileyerek “Balıkesirspor hepimizin. Balıkesirliyim diyen herkes takıma sahip çıkmalı. Sizin yönetime gelmeniz Balıkesirli ve Balıkesispor’lu olmanın sevdasıdır. Bu işler aşkla, sevgiyle ve sevdayla oluyor. Fedakarlık gerektiren iş bunlar. Şehrimizin tanıtımı, sporu ve gençlerimiz için Balıkesirspor sevdası son derece önemli. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Her zaman taşın altına elimizi sokmaya hazırız. Bize düşen ne görev varsa yaparız. Belediye olarak Pamukçu Termal Tesislerimiz var, istenildiğinde futbolcularımız buradan faydalanabilirler. Bunun haricinde belediye olarak bize düşen görev varsa biz yaparız” dedi.

Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi ise, "Balıkesirspor şehrin önemli bir markası. Ne kadar maddi sıkıntı yaşansa da Balıkesirspor’un bir marka değeri var. Takımın bulunduğu yer marka anlamında iyi bir yer, maddi sıkıntımız var ama şehrin dinamiklerini hep beraber harekete geçirerek altından kalkacağız. Sizlerin destekleri çok önemli. Stadyum ve tesisler belediye sınırları içerisinde. Belediyeden bu anlamda destek isteyebiliriz” diye konuştu.

Kaynak: İHA