(Tekrar) Aksaray 1989 Spor Moral Yemeğinde Buluştu

Aksaray 1989 Spor, Osmaniye deplasmanına gitmeden önce futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler moral yemeğinde bir araya geldi.

Kule Alışveriş Merkezi’nin sponsorluğunda Çorbacım’da verilen yemekte takımın moralinin yüksek olduğu gözlerden kaçmazken, futbolcular galibiyet sözü verdi.

Teknik Direktör Rıfat Demir, ligdeki dengelerin değişeceği bir hafta olduğuna dikkat çekerek, yarın ve Pazar günü oynanacak maçların ligde çok şeyi değiştireceğine vurgu yaptı. Rıfat Demir, “Çok koşan ve mücadeleci bir takıma sahibiz, inanıyorum ki, Osmaniye deplasmanından puan ve puanlarla döneceğiz” dedi.

Hedeflerinin yeni bir çıkış yakalamak olduğuna dikkat çeken Demir, ligde şuan lider konumda olan Sarayönü Belediye’nin tek yenilgisini Aksaray 1989’dan aldığını hatırlatırken, şampiyon olabilmek için deplasman da alınacak puanların önemine vurgu yaptı.

Takımın golcüsü Arda Türkyılmaz ise, yarın oynanacak mücadelede gol sözü verirken, hafta sonu bay geçmelerini iyi bir şekilde değerlendirerek eksiklerini giderdiklerini söyledi.

Kaynak: İHA