Orman net konuştu! Satmayacağız!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, takımda bulunan yıldız oyuncular için gelen bir teklif olmadığını belirtti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde özel bir hastanede tedavi gören 14 yaşındaki Beşiktaş taraftarı Ömer Faruk Sarıca'yı ziyaret ederek takımın formasını hediye etti.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Marmara Ereğlisi İlçesi'nde denizde boğulurken, son anda kurtarılan ve hastanede tedavi altında olan Ömer Faruk Sarıca'nın biran önce sağlığına kavuşacağını belirten Orman, "Biz inançlı insanlarız. Allah’ın yardımına bakmak lazım, dua edeceğiz küçük kardeşimiz bu işten de yırtacaktır. Tüm Beşiktaş camiası olarak Ömer Faruk için dua edeceğiz" dedi.

''YILDIZLARA GELEN TEKLİF YOK''

Hastane ziyaretinden sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, futbol takımdaki yıldızlar için gelen bir teklifin olmadığını söyledi.

Gelse bile satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını anlatan Orman, "Bize gelen herhangi bir şey yok. Bunları gazeteler yazıyor. Böyle oldu, şöyle oldu diye. Beşiktaş ligin lideri önemli bir kulüp, önemli oyunculardan kurulu. Oyunculara talep gelmesi doğal ve bizi mutlu eder. Bize gelen bir talep yok bizim de satmaya niyetimiz yok" diye konuştu.