Bb Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş Açıklaması 'İyi Futbolla Üç Puan Aldık, Moral Bulduk'

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta 14. haftada Arsinspor’u 2-0 yenerek ligdeki liderlik yarışını sürdüren BB Erzurumspor’da üç puanın sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Besim Durmuş, "Üç puanı kazandıran hem futbolcularıma hem de taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Mavi-Beyazlı takımın Arsinspor karşısında üstün futbol oynayarak haklı üç puan aldıklarını açıklayan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Bu gün taraftarlarımızın karşısında iyi futbol oynayarak üç puanı aldık. 12’nci adam olarak taraftarlarımız bize büyük destek veriyor. Destekleri ile her maçı kazanacağımız ruhu ortaya koyacağımızı belirtmek istiyorum." diye konuştu.

Arsinspor karşısında futbolcularım maçın başından sonuna kadar hiç pozisyon vermeden üstün oynadıklarını ifade eden Teknik Direktör Durmuş, "BB Erzurumspor olarak hem oyunun kazanan tarafındaydık hem de skorun galibiydik. İlk yarıda özellikle golü erken de bulabilirdik. Rakip takımdan çok yoğun baskı da olmamasına rağmen net gol pozisyonlarımız var. İkinci gol geç geldi ama dediğim gibi rakibimiz iyi savunma yaptı. Rakibin 90 dakikada pozisyonu olmadı. Hem iyi futbol hem iyi sonuç, hem morallendik hem taraftarlarımız güzel bir hafta sonunda çok güzel bir atmosfer yarattılar. Hem taraftarımıza hem sahada alın teri dökerek üç puanı kazandıran oyuncularıma teşekkür ediyorum. Erzurumspor olarak biz her maçı kendi içimize hazırlanarak değerlendiriyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız Silivri maçına odaklanacağız. İnşallah bu sahadaki duruş ve oyun kalitemizle her maça yansıtarak yolumuza devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: İHA