Tekirdağspor'dan Kulübe Maddi Destek Çağrısı

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu, sportif alanda yakaladıkları başarıyı finansal olarak yakalayamadıklarını ifade ederek, "Oyuncularımızın sözleşme gereği maç başlarını, galibiyet primlerini ve resmi alacaklarını ödeyemez konuma geldik. Ödemek için şehirde çalmadık kapı bırakmadık. Umarım beklediğimiz yardım ve destekler gelir ve yolumuza başarılı bir şekilde devam ederiz" dedi.

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu, kulüp için maddi destek çağrısında bulundu. Sportif olarak iyi bir periyot yakaladıklarını ve devamının gelmesi için yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcusu ve taraftarıyla bir ekip oluşturduklarını ifade eden Aydoğdu, "Başarının devamı için tüm imkanlarımızı kullanıyor ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki Sportif alanda yakaladığımız başarıyı maalesef finansal olarak yakalayamadık. Oyuncularımızın sözleşme gereği maç başlarını, galibiyet primlerini ve resmi alacaklarını ödeyemez konuma geldik. Ödemek için şehirde çalmadık kapı bırakmadık. Spora siyaseti sokmadan ve ayrım yapmadan her siyasi parti temsilcileriyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla her platformla görüşmeler yapıyoruz. Bir takımın başarılı olabilmesi için o şehrin yetkili makam ve iş adamları gerekli yardımı yapmalı ve bu destekler devam etmelidir. Umarım beklediğimiz yardım ve destekler gelir ve yolumuza başarılı bir şekilde devam ederiz" açıklamasında bulundu.

"TEKİRDAĞSPOR’UMUZU ZOR GÜNLER BEKLEMEKTEDİR"

Yardımlar gelmezse sportif alanda Tekirdağspor’u zor günlerin beklediğini söyleyen Aydoğdu, "Onun için bizler büyük fedakarlık içerisinde yönetim, teknik kadro ve futbolcular olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tekirdağsporumuza sahip çıkılmazsa bundan sonra bizimde yapacağımız bir şey kalmaz. Ayrıca başka önemli bir konu da üzülerek öğrendik ki eski sponsorumuz Kaptan Şirketler Grubu bizden önceki dönemde sponsorluk dışında borç verdiği 780 bin liralık alacağı için TFF ve Spor Toto gelirlerimize haciz koydurmuş olup kendileriyle yaptığımız görüşmede borcumuzu ileri bir tarihte ödemek için zaman istedik. Umuyoruz ki kabul edilip ertelenecek ve tek gelirimiz olan TFF ve Spor Toto’dan gelecek gelirleri kaybetmeyeceğiz" ifadelerini kaydetti.

"SPOR DOSTLUK, KARDEŞLİK DEMEKTİR"

Cumartesi günü Cizrespor’la oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Aydoğdu, "Onları en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Onlar bizim misafirimiz. Spor dostluk demek, spor kardeşlik demektir, spor birlik ve beraberlik duygularını birleştiren harç demektir. Kendi evlerinde her takımı en iyi şekilde çiçeklerle karşılayan Cizrespor camiasını biz de kendimize yakışır bir şekilde ağırlamak istiyoruz. En büyük sıkıntılarımızdan birisi de tesis konusu, Tekirdağspor Kulübü tarafından yapılan tesisimizin geri verilmesi konusunda sezon başında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ve Şüleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’la görüşülerek tesisimizi ya geri verin yada tesis yeri gösterin ki tüm Tekirdağlılar olarak bu tesisi camiamıza kazandıralım dedik. Başka belediyeler takımlarına saha ve tesis yaparken maalesef bizde mevcut tesisimiz elimizden alınıyor. Biz inanıyoruz ki Tekirdağsporumuzu milletvekillerimiz ile ve başkanımızda bu olaya bir çözüm bulacaklardır. Tüm taraftarımdan ricamız bu zor ekonomik şartlarda mücadele ederken bir de TFF cezaları ile karşılaşmayalım. Maç sonuna kadar takımımızı destekleyelim. Ayrıca kombine ve forma satışlarımız çok zayıf olarak devam etmektedir. Lütfen imkanı olan arkadaşlar kulüpten ve stattan kombine alabilirler ve forma için resmi sitemize girip internet ortamında kolaylıkla her yerden forma alabilirsiniz. Küçük büyük demeden sizlerin de desteğinizi bekliyoruz. Değerli Tekirdağlılar, gelin yeni bir dönem başlatalım. Bu dönemde, büyük Tekirdağsporumuzun hedeflerini birlikte belirleyelim, geleceğini birlikte inşa edelim, sorunlarını birlikte çözelim. Bizim sevincimiz de acımız da, hüznümüz de neşemiz de bir olsun, yolumuz açık geleceğimi aydınlık olsun" dedi.

Kaynak: İHA