İzmir Cup'a Doğru

12 yaş altı futbol takımlarının yer alacağı 2427 Mart 2016'da düzenlenecek organizasyona katılacak 58 takım belli oldu

Altınordu tarafından 12 yaş altı futbol takımlarının katılımıyla 24-27 Mart 2016'da düzenlenecek İzmir Cup'a katılacak 58 takımın belli olduğu bildirildi.

Altınordu Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, yaptığı yazılı açıklamada, turnuvada mücadele edecek 72 takımdan 58'inin kayıtlarının tamamlandığını belirtti.

Bu yıl yaptıkları organizasyonun ardından Avrupa'nın birçok kulübünün rezervasyonlarını erkenden yaptırdığını bildiren Göktürk, şunları kaydetti:

"24-27 Mart'ta ülkemizin en büyük futbol organizasyonlarından birine ev sahipliği yapmanın gururunu birlikte yaşayacağız. Diğer yandan Celtic ve Milan gibi kulüplerle görüşmelerimiz devam ediyor. Çok yakında çok ünlü bir kulübün daha katılımını açıklayarak turnuvamızı taçlandıracağız."

Selçuk-Efes Tesisleri'nde toplam 72 takımın katılacağı turnuvaya şimdiye kadar Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, İstanbul Başakşehir ve Göztepe'nin yanı sıra İngiltere'den Arsenal ve Manchester City, Almanya'dan Borussia Dortmund, Bayern Münih, Schalke 04 ve Werder Bremen, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Marsilya, İtalya'dan Roma, Portekiz'den Porto ve Sporting Lizbon, İspanya’'dan Athletic Bilbao gibi ekipler başvuruda bulundu.

Kaynak: AA