Galatasaray Kafilesi, Saraybosna'ya Gitti

Galatasaray, milli maçlar sebebiyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada Bosna Hersek'in Saraybosna takımıyla yarın yapacağı hazırlık maçı için bu ülkeye gitti.

Sarı-kırmızılı ekip, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Saraybosna'ya hareket etti. Havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, milli takım arasında Saraybosna'daki Türkler ve Galatasaraylılar ile hasret gidermek istediklerini belirterek, "İnşallah keyifli bir atmosferde, güzel bir maç oynayacağız. Takımımıza faydalı bir maç olacağını düşünüyoruz. Güzel sonuçlarla dönmek istiyoruz" dedi.

- "Transfer bizim için ilk planda değil"

Ara transfer döneminde transfer yapıp yapmayacaklarıyla ilgili bir soru üzerine Hamzaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Ocak ayında transfer yapacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz ama transfer bizim için ilk planda değil. Önemli olan oynayacağımız maçlarda mevcut kadroyla en iyisini yapmaya çalışmak. Takımımızın eksiği olduğu yönündeki eleştirilere de katılmıyorum. Sahada iyi oynayan ve mücadele eden bir Galatasaray takımı var. Hep transfer gündeme geliyor, golcü eksikliğinden bahsediliyor. 25 tane golcümüz var. Bunlar da göz ardı edilmesin. Taraftarlardan tek isteğimiz, bu yolda bizi desteklemeye devam etsinler. Zaman zaman maçlar kaybedebiliriz ama biz iyi futbol oynamaya devam edeceğiz."

Sarı-kırmızılı takım ile Saraybosna arasında yarın yapılacak hazırlık maçı, Asım Ferhatovic Hase Stadı'nda TSİ 19.30'da başlayacak.

Teknik direktör Hamzaoğlu'nun belirlediği maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Eray İşcan, Cenk Gönen, Emre Tosun, Semih Kaya, Koray Günter, Sefa Özdemir, Yavuzhan Keleşoğlu, Soner Gönül, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Jem Paul Karacan, Kevin Grosskreutz, Volkan İşsever, Olcan Adın, Buğra Yetgin, Batuhan Ergün, Umut Bulut, Sinan Gümüş, Volkan Pala, Fatih Taşdelen.

Kaynak: AA