Dadaşlar, Arsinspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto 3. Ligin 14. haftasında Arsinspor’u Cumartesi günü kendi evinde konuk edecek olan Lider Büyükşehir Belediye Erzurumspor, soğuk havaya rağmen günde çift kale antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

Kazım Karabekir Stadı’nda Teknik Direktör Besim Durmuş, yönetiminde çalışmalarını sürdüren BB Erzurumsporlu futbolcular antrenmana düz koşu yaparak başladı.

Ardından ısınma çalışması yapan oyuncular antrenmana kondisyon çalışması ile devam etti. Kondisyon çalışmasından sonra futbolcular çift kale maç yaptı. Antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

DURMUŞ,"HER MAÇ BİZİM İÇİN FİNAL"

Oyuncularının formundan memnun olduğunu ifade eden BB Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Arsinspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek,"Geçtiğimiz hafta iyi bir galibiyet aldık. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Kontrollü ve güzel bir futbol oynayarak üç puanı almak istiyoruz. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Bu nedenle her maç maç bizim için önemli her maç bizim için final olarak görüyoruz. Bu maçta taraftarlarımızın coşkulu tezahüratını bekliyoruz." dedi.

Kaynak: İHA