Diyarbekirspor'da Sakaryaspor Alarmı

Bu hafta zirve adaylarından Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbekirspor, maçın hazırlıklarına başladı. Sakatlığı geçen Barış ile kart cezalarını tamamlayan Fahrettin, Tunç ve Mert zorlu deplasmanda oynayabilecek.

Seyrantepe tesislerindeki idmandan önce takımdaki personel dahil herkesi sahada toplayan Teknik Direktör Namık Altunsoy, son 17 maçta elde edilen 17 puandan dolayı tebrik ederek, bundan sonraki süreçle ilgili uyarılarda bulundu. Altunsoy, “Geçmiş geçmişte kaldı. Geleceğe odaklanmalıyız. Ligdeki geleceğimizi tayin edecek maçlar oynayacağız. Bu süreçte herkesten özel yaşantısı dahil her konuda dikkatli olmasını, birlik ve beraberlik ruhuna uygun hareket etmesini istiyorum. Bizim yerimiz buralar değil. Zirveye çıkmak için daha çok mücadele etmeliyiz. Kolay kart görmeyin, saha içinde birbirinize her anlamda yardımcı olun. İnanıyorum ki kendi kalitemize yakışanı yaparsak hedefimize ulaşırız” dedi.

Diyarbekirspor’da geçen hafta 1-0 kazanılan Zara Belediyespor maçının galibiyet primi ile transfer taksitleri ödendi. Yeşil-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, futbolculara prim borcu olmadığı, transfer taksitleri ile ilgili ödemelerin de tamamlandığı kaydedildi. Açıklamada, maddi konularda gösterdiği özveriden dolayı Onursal Başkan Feyzi İlhanlı’ya teşekkür edildi.

Kaynak: İHA