Bodrumspor Bir Haftada 3 Maç Oynayacak

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Cumartesi günü Denizli Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

14 Kasım Cumartesi Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak Denizli B.Ş.Belediyespor maçı ile birlikte bir haftada 3 maça çıkacak B.B. Bodrumspor Kahramanmaraş deplasmanı dönüşü ara vermeden hazırlıklarına başlarken, takımın antrenmanı izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya, takıma olan inancının sonsuz olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Ligin başından buyana söylüyorum iyi bir takımız, iyi futbol oynuyoruz ama bunu sahaya yansıtamıyoruz, aslında sahaya da yansıtıyoruz ama biraz şanssızlıklarımız oldu. Ligin şu anda üçte birlik kısmı geri kaldı, 36 maç oynayacağız 12 maçımızı oynadık. Kalan 24 haftada bu futbolun mutlaka meyvelerini vereceğine eminim çünkü oyuncularımız çok istekliler, iyi çalışıyorlar, iyi futbol oynuyorlar, sadece şanssızlıklarla karşı karşıya kalıyoruz. Bu Cumartesi Denizli Belediye, Çarşamba Ayvalıkgücü, Pazar günüde Gaziosmanpaşa ile oynayacağız. Denizli Belediye ve Gaziosmanpaşa maçlarımız içeride yani bir haftada 3 maçımız var”.

“BODRUMSPOR SERİYE BAŞLAYACAK”

B.B. Bodrumspor’un bir haftada oynayacağı 3 maç ile çıkışa geçeceğine inandığını belirten başkan Karakaya, Bodrumspor taraftarlarına da seslenerek şunları söyledi;

“Ben bu 3 maçta takımımızın seriye başlayacağından eminim ama bunu yapmamız içinde bizim Bodrumspor taraftarıyla bütünleşmemiz lazım. Çünkü Bodrumspor en dipten buraya kadar taraftarıyla bütünleşerek geldi. Ben taraftarlarımızdan içeride dışarıda bu 3 maçlık süreçte bizi yalnız bırakmasınlar. Bu takıma güvendiklerini, bizlere inandıklarını göstersinler. Allah’ın izniyle Bodrumspor seriye başlayacak ve çıkışımız başlayacak çünkü ben buradaki futbolcu grubuna sonuna kadar güveniyorum. Biz güzel işler yaptık, bundan sonra da güzel işleri hep beraber yapacağız inşallah”

“BİZ OYUNCULARIMIZA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ”

B.B. Bodrumspor teknik direktörü Cem Cambaz ise, deplasmanda üst üste iki maç oynadıklarını belirterek şunları söyledi;

“ Her iki maçta da oyun üstünlüğü hep bizdeydi. Topun hakimiyeti bizdeydi, gol pozisyonları anlamında üst düzeydeydik. Sadece üçüncü bölgede bitişlerde, final paslarında biraz problem yaşadık ve bunun üzerinde çalışıyoruz zaten. Bu hafta Cumartesi yine zorlu bir periyoda giriyoruz, bir haftada 3 maç. Denizli Belediye maçında bütün taraftarımızla beraber elimizden gelen mücadeleyi gösterip, artık final ve sonuç anlamında da çok çalışıyoruz gol anlamında, inşallah bu maçta gollerimizi atıp 3 puanı almak için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Biz oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz” diyerek, Cumartesi günü saat 13:30’da Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya bütün Bodrumspor sevdalılarını tribünlere davet etti.

B.B. Bodrumspor Cumartesi Bodrum ilçe Stadı’nda Denizli B.Ş.Belediyespor maçından sonra Çarşamba günü deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile, 22 Kasım Pazar günüde Bodrum İlçe Stadı’nda Gaziospaşa ile karşılaşacak.

Kaynak: İHA