Kağıthane'de Spor Yapmamak İçin Mazeret Yok

Kağıthane’de 2 adet çok amaçlı futbol ve basketbol sahası ile fitness alanını hizmete sunan Kağıthane Belediyesi spor yapmamak için adeta ‘Mazeret Yok’ dedi.

Kağıthane Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi Fazilet Caddesi’nde yapılan futbol, basketbol ve fitness alanı düzenlenen bir tören ile hizmete girdi.

Törende konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Büyükşehir Belediyesine ait arazileri alıp yeşil alana dönüştürüyoruz ve buradan da çocuklarımızın ve Kağıthanelilerin faydalanabileceği park ve bahçe alanları oluşturuyoruz. Bu vesile ile birçok parkı hizmete sunma fırsatı bulduk. Kağıthane hızla dönüşen tertemiz ve pırıl pırıl bir ilçe oldu ve artık yaşanılabilir hale geldi. Hizmete sunduğumuz parkların isimlerini Kağıthaneliler belirliyor. O mahallede yaşayan vatandaşlarımız, muhtarlıklarda kullandıkları oylarla park ve bahçelerine istedikleri ismi belirliyor" dedi.

Başkan Kılıç, törenden sonra beraberindeki heyet ile önce alanı gezerek çocuklarla şakalaştı, ardından basket attı, sonra da penaltı vuruşu yaptı.

Kaynak: İHA