Royal Halı Gaziantep Şansızlığını Kırmak İstiyor

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında deplasmanda Banvit’le karşılaşacak olan Royal Halı Gaziantep, güçlü rakibi karşısında ilk galibiyetini alarak 7 maçlık mağlubiyet serisini kırmak istiyor.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında deplasmanda Banvit ile karşılaşacak olan Royal halı Gaziantep, rakibi karşısında ilk galibiyetini almak istiyor. Ligde daha önce 7 kez mücadele iki ekip 7 maçta Banvit’in galibiyeti bulunurken Royal Halı Gaziantep bu maçlarda galibiyet alamadı. Deplasmanda oynanan 3 maçta da sıfır çeken sarı morlu ekip cumartesi oynanacak müsabakada rakibini yenerek hem ilk galibiyetini hem de rakibine karşı şansızlığını kırmak istiyor.

AVRUPA GALİBİYETİ SONRASI GÖZLER LİGE ÇEVRİLDİ

FIBA Avrupa Kupası 1. Tur M Grubunda İnter Turku’yu kendi evinde 89-72 yenerek moral bulan Royal Halı Gaziantep, deplasmanda oynayacağı Banvit maçı ile ligde yeni bir galibiyet serisi peşinde oynadığı 3 lig müsabakasında 1 galibiyet 2 mağlubiyeti bulunan sarı-morlu ekip ligde 4 puanla 6. sırda yer alıyor. Banvit maçında gözler Early Colloway ve Jawad Williams’da olacak. Mücadele 30 Ekim Cumartesi saat 18.00’de Kara Ali Nacar Spor Salonu’nda oynanacak.

Kaynak: İHA