Bodrumspor Fırsatı Kaçırdı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor seyircisi önünde ilk yarıda 10 kişi kalan Diyarbekirspor ile golsüz berabere kaldı.

Bodrum İlçe Stadı’nda saat 13:30’da başlayan karşılaşma öncesi Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Muğla merkezden takviye gelen 200 polis ve 20’de özel güvenlik görevlisi görev aldı. Bodrum İlçe Güvenlik Kurulu kararı ile Diyarbekirsporlu taraftarların karşılaşmaya alınmamasının kararlaştırıldığı karşılaşmayı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve yaklaşık bin 200 kişi izledi.

Karşılaşmaya iyi başlayan B.B. Bodrumspor dakika 6’da arka arkaya korner kullandı. Serdar’ın kullandığı ikinci kornerde Tolga’nın şık kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı. Dakikalar 24’ü gösterdiğinde B.B. Bodrumspor kaptanıyla girdiği tartışma sonrası küfür ettiği öğrenilen Diyarbekirsporlu Tunç maçın orta hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. B.B. Bodrumspor ilk yarının kalan dakikalarında 10 kişi kalan Diyarbekirspor kalesinde etkili olamayınca ilk 45 dakika golsüz berabere bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk yarının sonunda sakatlanan Emrah ve Burak oyundan çıkarken yerlerine Serdar ve Burak girdi. Bodrumsporlu taraftarların yoğun desteğini arkasına alan B.B. Bodrumspor, 10 kişi kalan Diyarbekirspor kalesinde etkili olamadı. Dakika 82’de sol kanatta uzun topla buluşan Yasin topu sürerek ceza sahasına girdi. İki rakibinin arasından şutunu çeken Yasin’in topu az farkla auta çıktı. Kalan dakikalarda Diyarbekirspor kontra ataklarla B.B. Bodrumspor defansını hazırlıksız yakalasa da etkili pozisyona giremedi. Özellikle son 20 dakikada hakemin verdiği kararlar Bodrumsporlu taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanırken, karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.

DİYARBEKİRSPOR FORMALI TARAFTARA TEPKİ

Karşılaşmanın ilk yarısında kale arkasında Bodrumspor taraftarlarının arasında bulunan bir grup Diyarbekirspor taraftarı ‘Diyar gol gol’ diye bağırınca, Bodrumsporlu seyirciler duruma tepki gösterdi. Diyarbekirsporlu taraftarları uyaran polis taraftarlara erkenden müdahale ederek her hangi bir olayın yaşanmasını önlerken, Bodrumsporlu taraftarların ikinci yarıda karşılıklı olarak ‘ Ne mutlu Türküm Diyene’ tezahüratı ise büyük alkış aldı.

DİYARBEKİRSPORLU FUTBOLCULARA ALKIŞ

B.B. Bodrumspor maçın bitiş düdüğüyle beraber her iki takım oyuncuları birbirlerine başarılar dileyerek sahadan ayrılırken, Bodrumsporlu taraftarlar da Diyarbekirsporlu oyuncuları tribüne çağırarak alkışladılar. Diyarbekirsporlu oyuncularında alkışla karşılık vermesiyle güzel görüntülerin oluştuğu karşılaşma olaysız şekilde sona erdi.

Kaynak: İHA