Masa Tenisinde Cumhuriyet Bayramı Kupası Sona Erdi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliğinin organize etti Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 92. yıldönümü kutlama etkinlikleri dahilinde Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası Müsabakası Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. 15 hakemin görev aldığı müsabakalarda 100’ün üzerinde sporcu mücadele etti. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen masa tenisi müsabakalarında dereceye girerek madalya kazanmak isteyen sporcular, kıyasıya yarıştı. Sporcuların yakınları ile aileleri ve spor severler kıran kırana geçen masa tenisi maçlarını ilgi ile takip etti. Masa Tenisi İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan ile Antrenör Vedat Küçükoğlu nezaretinde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi turnuvasında Minik erkeklerde Semih Kurt birinci olurken, Yıldız erkeklerde birincilik madalyasını M. Eren Ünal kazandı. Genç erkeklerde ise şampiyonluk madalyası Umut Toprak’ın oldu. Bayanlarda ise birincilik kürsüsüne Zeynep Kutluk çıktı. Yapılan müsabakaların oldukça çekişmeli ve dostluk içinde geçtiğine işaret eden Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan, Burada 24 ve 25 Ekim olmak üzere iki gün boyunca çok güzel maçlar izledik. Önce eleme maçları ardından çeyrek final, yarı final ve final maçları düzenledik. Sonunda da dereceye giren sporcularımıza ödüllerini verdik. Çok anlamlı bir turnuvayı başarı ile tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Bize bu turnuvada destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Erzurum GHSİM Masa Tenisi Antrenörlerinden Vedat Küçükoğlu da, sporcuların müsabaka tecrübesi kazanması ve maç ritmini yakalamaları adına 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi karşılaşmalarının çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA