İşitme Engelli Sporculardan Başarı Sözü

Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü yöneticileri ve sporcularıyla bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, işitme engelli sporculardan şampiyonluk sözü aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü yöneticileri ile sporcularıyla bir araya geldi. Atakum sahilinde işitme engelli sporcular ile uzun süre sohbet eden Bakan Kılıç, katılacakları müsabakalardan şampiyonluklar elde etmeleri konusunda söz aldı.

Kendilerine her zaman destekçi olmaya hazır olduklarını ifade eden Bakan Kılıç, özellikle uluslararası müsabakaları hedef göstererek, “Çok çalışın, iyi hazırlanın. Önce Türkiye bazında, ardından da uluslararası arenada Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü’nden başarılar bekliyorum” dedi.

Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü’nden umutlu olduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kısa süre önce kurulan kulübün yanında olduklarını kaydederek, “Atakum Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanındayız. Bu anlamda engelli sporcularımıza yönelik olarak gerçekleştirilen her adımda olduğu gibi Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün de her adımında yanındayız. Sporculardan da bu desteğimize karşılık şampiyonluklar bekliyoruz” diye konuştu.

Katılacakları turnuva ve müsabakalar için hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Atakum İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Tugay Kurtgözlü, “70 sporcusu bulunan kulübümüz, basketbol, voleybol, atıcılık, güreş, satranç, judo, yüzme branşlarında mücadele edecek. İnanıyoruz ki katıldığımız tüm müsabaka ve turnuvalardan şampiyonluk elde ederek, alanında Türkiye’nin en başarılı kulüplerinden birisi olacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA