Hentbolda Maçın Ardından

İSTANBUL  - Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Müfit Arın, Erkekler VELUX EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Prvo Plinarsko Drustvo Zagreb'i 32-30 yendikleri karşılaşmayla ilgili olarak, elde edilen sonuca tüm oyuncuların katkı sağladığını söyledi.

Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Avrupa Hentbol Ligi'nin ekol takımlarından Prvo Plinarsko Drustvo Zagreb'e karşı iyi bir mücadele verdiklerini belirtti.

Maçta şansın Beşiktaş'tan yana olduğuna dikkati çeken Arın, "Takım halinde savunma ve hücum yapıp, herkesin katkısının olduğu bir Beşiktaş ortaya çıkardık. Böyle bir takımla, böyle zevkli bir maç yapmak, bizim için mutluluk verici" dedi.

Siyah-beyazlı takımın kalecisi İbrahim Demir de çok güçlü bir rakiple karşılaştıklarını vurgulayarak, "Bu hafta dersimize iyi çalıştık. Sahada neler yapabileceğimizi iyi etüt ettik, ona göre oynadık. Çok iyi bir rakibe karşı oynadık ama sonuçta kazanan biz olduğumuz için mutluyuz" şeklinde konuştu.

Prvo Plinarsko Drustvo Zagreb Antrenörü Mario Kelentric ise maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirerek, rakiplerini aldıkları galibiyetten dolayı  tebrik etti.

Kaynak: AA