Alanyaspor'da Boluspor Maçı Hazırlıkları

ANTALYA - PTT 1. Lig takımlarından Alanyaspor, deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının Alanya'daki hazırlıklarını tamamladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen idmana futbolcular, ısınma hareketleriyle başladı. Turuncu-yeşilli futbolcular, 5-2 top çalışmasının ardından çift kale maç yaparak idmanı bitirdi.

Kalpar, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Samsunspor maçında çok değerli 3 puan aldıklarını söyledi. Samsunspor maçını iyi oynayarak kazandıklarını kaydeden Kalpar, şöyle konuştu:

"O maç bitti, sadece bir maç kazandık. Yolumuza sağlıklı ve emin adımlarla devam etmek için önümüzdeki maçları kazanabilecek arzu ve isteği ortaya koymamız lazım. Bizim için en önemli maç, en önce oynayacağımızdır. Bu da Boluspor maçıdır. Boluspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Oradan iyi bir neticeyle evimize dönmek istiyoruz. Bunun için sahaya o isteği ve arzuyu yansıtacağımızı düşünüyorum."

Alanyaspor'da geçen yıl taraftarlarla iyi bir ivme yakaladıklarını hatırlatan Kalpar, "Bunu yönetim, futbolcular, teknik heyet ve taraftarla yakaladık. Bu sezon da hep birlikte bu ivmeyi yakalayabileceğimizi düşünüyorum. İnanıyorum ki sezon sonu başarıyı hep birlikte elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA