29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

EDİRNE - Edirne Bisiklet Gençlik Spor Kulübü (EBİS) tarafından, Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Yol Yarışı'nın 25 Ekim Pazar günü düzenleneceği bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, yarışın pazar günü saat 9.00'da Selimiye Meydanı ve Eski Cami arasında kalan mevkide başlayacağı belirtildi.

Bayanlar, yıldız erkekler, genç erkekler, büyük erkekler, master A ve master B kategorilerinde düzenleneceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bayanlar ve yıldız erkekler kategorileri başlangıç noktasından itibaren Kırklareli kavşağından geri dönerek 17 kilometrelik parkur ve müteakiben genç erkekler, büyük erkekler, master A ve master B kategorileri de başlangıç noktasından itibaren Necatiye'den dönerek 70 kilometrelik bir parkur sonucunda yarışı tamamlayacaklardır. Bu yarışlar öncesinde saat 09.00 itibarıyla 5 kilometrelik halk sürüşü gerçekleştirilecektir. Şu ana kadar yerli ve yabancı 160 kişilik bir hayli fazla sporcu kayıt yaptırmakla beraber, yarış günü kayıtlarıyla birlikte bu sayının daha da artması beklenmektedir.

Bizlere daha önce olduğu gibi bu yıl da desteğini esirgemeyen Edirne Valiliği'ne, Edirne Belediyesi'ne , Edirne Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ne katkılarından dolayı EBİS ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Kaynak: AA