İnegölspor'da Fatih Karagümrük Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak İnegölspor'un teknik direktörü Taşkın Güngör, "Bulunduğumuz konum itibarıyla her puana ihtiyacımız var. O nedenle bir çıkış arıyoruz. Bu çıkışı da en kısa sürede yapmak istiyoruz" dedi.

Bordo-beyazlı ekip, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde Güngör gözetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.

İdman sonrası gazetecilere açıklama yapan Güngör, yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Güngör, 21 günde hepsi birbirinden zorlu 6 karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Bizim için takım ismi ayırmadan bütün takımlara karşı çok ciddi bir hazırlık süreci geçirmek zorundayız. Bulunduğumuz konum itibarıyla her puana ihtiyacımız var. O nedenle bir çıkış arıyoruz. Bu çıkışı da en kısa sürede yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fatih Karagümrük maçından 3 puan beklediklerini vurgulayan Göngör, şöyle konuştu:

"Tabii sporcularımızın bu süreçte gösterdiği özveri, çalışmalarımızda bizi oldukça umutlandırıyor. Zannediyorum buradaki çalışmalar sahaya da yansıyacak çünkü kaliteli kadroyuz. İyi sporculara sahibiz. Sadece bir takım olma, birlikte düşünme, birlikte oynama duygusunu almak istiyoruz. O nedenle onu da aşılamaya çalışıyoruz. İnşallah bunu da sahada göreceğiz. İnegöl halkına iyi şeyler sunmak istiyoruz. Bize güvenmişler, inanmışlar. O desteklerine devam etsinler ama şundan emin olsunlar, hiçbir şekilde onları mahcup edecek bir oyun oynamayacağız. Sonuçları bilmiyorum ama oyun anlamında takımlarından gurur duyacaklar. Her geçen zaman üzerine katan bir takım görecekler. İnşallah bunda da sporcularımız kısa sürede adapte olurlar ve iyi şeyler seyircimize sunarız."

Güngör, oyuncularından Burak'ın kırmızı kart cezalısı olduğunu, Kemal ve Enes'in de sakatlıkları bulunduğunu ancak ellerindeki kadronun en iyisiyle çıkıp maçtan 3 puan almak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA