Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Deringöl Açıklaması

"(Beşiktaş maçı) İstanbul'a kazanmak için gideceğiz"

ORDU - Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Orduspor'un başantrenörü Levent Deringöl, Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmayı kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Takımının gerçekleştirdiği antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Deringöl, karşılaşmanın hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "İstanbul'a kazanmak için gideceğiz" dedi.

Geçen hafta sahalarında oynadıkları Galatasaray maçında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Levent Deringöl, "Bu oyunumuzun üzerine biraz daha koyup Beşiktaş karşısında mutlu sona ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Deringöl, rakip Beşiktaş'ın da ligin ilk haftasında kaybettiğini anımsatarak, "Dolayısıyla Beşiktaş da kazanmak isteyecektir. Bu anlamda çok çekişmeli bir maçın bizi beklediğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Orduspor olarak en büyük sorunlarının başında kısıtlı bir kadroya sahip olmalarının geldiğinin altını çizen Deringöl, "İnşallah bu eksikliğimiz Beşiktaş maçında başımıza iş açmaz. Sorun olmaması için elimizden geleni yapacağız. Bu sezon ligin çok çekişmeli geçmesi bekleniyor. Ondan dolayı ligin başında işimizi sıkı tutmak istiyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.

Orduspor, Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ise Durugöl Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlığı süren ABD'li oyuncu D'Andra Moss idmana katılmadı.

Kaynak: AA