Yeni Malatyaspor Galibiyet Peşinde

PTT 1. Lig'de oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen sarısiyahlı ekip, yarın Giresunspor'a konuk olacak

MALATYA - PTT 1. Lig'de oynadığı son 4 maçta galibiyeti bulunmayan Yeni Malatyaspor, yarın Giresunspor'a konuk olacak.

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak beklentilere cevap veremeyen ligin yeni ekiplerinden Malatya temsilcisi, aldığı başarısız sonuçlarla alt sıralara doğru geriledi.

2015-2016 sezonuna sahasında 1-0'lık 1461 Trabzon mağlubiyetiyle başlayan, bir sonraki hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan sarı-siyahlılar daha sonra Alanyaspor'u sahasında 2-1 yendi. Malatya temsilcisi, ardından deplasmanda Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-siyahlı takım bu maçın ardından sahasında Elazığspor'a 2-1, deplasmanda Adanaspor'a 2-0, son olarak da evinde Göztepe'ye 3-1 yenilerek taraftarını üzdü.

Son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 7 maçta bir galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 4 gol atan ve kalesinde 9 gol gören Malatya ekibi, 5 puanla 16. sırada bulunuyor.

- Teknik direktör İrfan Buz ilk maçına çıkıyor

Teknik Direktör Yücel İldiz ile sezona başlayan ancak alınan başarısız sonuçlar nedeniyle deneyimli teknik adamla yollarını ayıran sarı-siyahlı takım, teknik direktör İrfan Buz ile yarın ilk maçına çıkacak.

Yeni teknik direktörle çıkışa geçmeyi hedefleyen Malatya temsilcisi, yarın deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçını kazanıp kötü gidişata son vermek istiyor.

Giresun Atatürk Stadı'nda İlker Meral'in yöneteceği Giresunspor-Yeni Malatyaspor maçı saat 19.00'da başlayacak.

Kaynak: AA