Bayanlar Voleybol 2. Ligi

Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nin lideri Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü, YEPAŞ ailesinin tribünleri renklendirdiği mücadelede Ankara Temsilcisi Karayolları Voleybol Takımı’nı 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı ve liderliğini korudu.

TRİBÜNLER DOLDU TAŞTI

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nin lideri Samsun temsilcisi Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü, 3. hafta mücadelesinde Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda konuk ettiği Ankara Temsilcisi Karayolları Voleybol Takımı’nı 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Mavi-beyazlılar, üstün oynadığı maçın son setinde zorlansa da mücadeleyi 3-0 kazandı ve puanını 9 yaparak liderliği korudu. Karşılaşmayı Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Pelin Akyol, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş. (YEPAŞ) ve çözüm ortağı firma yöneticileri, çok sayıda YEDAŞ ve YEPAŞ’ın çalışanları ile voleybolseverler takip etti.

GERİDEN GELDİLER, KAZANDILAR

Ligde son iki maçından 3-0’lık net skorlarla galip ayrılan YEPAŞ’ın filedeki sultanları, Karayolları Voleybol Takımı’na da aynı tarifeyi uyguladı. Mücadelenin ilk setinde ve ikinci setinde rakibine öne geçme fırsatı vermeyen Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcuları, setleri 25-18 ve 25-19’luk skorlarla kazandı. Üçüncü ve son sette ise Karayolları Voleybol Takımı, uzun süre önde götürdüğü mücadelede üst üste hatalar yaptı. Hatayı affetmeyen YEPAŞ’ın filedeki sultanları, geriden geldikleri seti 25-23’lük skorla kazandı ve mücadelenin de skorunu tayin etti. Mavi-Beyazlılar, galibiyeti büyük sevinçle kutladı.

“SPORCULARIMIZ NEŞE DOLU”

Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Hakan Öztüre, lige mükemmel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Üç maçta üç galibiyet ve takımın yakaladığı hava mükemmel. Karayolları maçında da set vermeden, lider olarak emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Dolu tribünlere karşı oynamak, sporcularımız ayrı motive ediyor. YEPAŞ ailesine ve bizleri yalnız bırakmayan voleybolseverlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Pelin Akyol ise, "Bu seri galibiyetlerde en büyük etken sporcularımıza verilen destek. Müthiş bir atmosferde maç yapıyoruz. Rakiplerimizi etkisi altına alan bu güzel tribün görüntüleri sporcularımızı ateşliyor ve mücadele hırsımız iki katına çıkıyor. Galibiyetlerimizde pay sahibi olan tüm YEPAŞ ailesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü, 24 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Ankara temsilcisi Güç Koleji P.V.İ. Voleybol Takımı’na konuk olacak.

Kaynak: İHA