Alet Çantasından Gelen Sağlık!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde oynanan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi karşılaşmasında görev alan alet çantalı sağlıkçı şaşırttı.

7 bölgeden 50 takımdan oluşan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nin Ege Bölge Grubu’nun ilk maçında Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan Bodrum Masterler - Foça Masterler karşılaşması 2-2 beraberlikle sonuçlanırken, karşılaşmayı yaklaşık 100 kadar futbolsever izledi. Karşılaşma 35’er dakikadan toplam 70 dakika oynanırken, ilk 11’lerde 40 yaş altı 2 kontenjan oyuncu oynanmasına izin veriliyor.

ELİNDEKİ ALET ÇANTASIYLA SAKATLANANLARA MÜDAHALE ETTİ

Hava sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Bodrum’da oynanan karşılaşmanın en dikkat çekici olayı ise elindeki alet çantasıyla sakatlıklara müdahale eden sağlıkçı oldu. Oyunda genel anlamda büyük bir sağlık problemi yaşanmazken, özel bir hastanede acil sağlık teknikeri olarak görev yapan sağlıkçının çantası görenleri şaşırttı. İçinde soğutucu ve birkaç ilk yardım malzemesi bulunan alet çantasının olası büyük bir sakatlıkta ise ne işe yarayıp yaramayacağı ise bilinmiyor.

Kaynak: İHA