Bb Erzurumspor, Galibiyete Odaklandı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta bu hafta deplasmanda Kırıkhan spor ile karşılaşacak Büyükşehir Belediye Erzurum spor, galibiyet parolası ile hazırlıklarını sürdürüyor.

NEŞELİ GEÇEN İDMANDA GÖZ DOLDURDULAR

Mavi-beyazlılar, hafta sonu karışılacağı Kırıkhan spor maçı hazırlıklarını bu gün Kazım Karabekir Stadyumu’nda Kulüp Başkan Vekili Ünsal Kıraç, Kulüp İdarecileri Müfit Öğe, Kadir Ovat, Yunus Kop ve Uğur Yürekseven’in izlediği idmanda futbolcular çift idman yaptı.

Teknik Direktör Besim Durmuş, Yardımcı Antrenör Bülent Tuncay, Evrim Esendemir ve kaleci antrenörü Rafet Ömür nezaretinde Kırıkhan spor maçına yüksek performans ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma çalışmasından sonra taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Yapılan idmanda futbolcuların hırslı oldukları dikkat çekti.

TEKNİK DİREKTÖR DURMUŞ,‘BİZİM İÇİN HER MAÇ ÖNEMLİ’

Büyükşehir Belediye Erzurum spor Teknik Direktörü Besim Durmuş, iyi bir kadroya sahip olduklarını ve Kırıkhan spor maçının önemli olduğunu belirtti.

Teknik Patron Durmuş, "Kırıkhan maçı bizim için çok önemli. Futbolcularıma güveniyorum. Alacağımız üç puanla emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Kırıkhan spor karşısında alacağımız üç puanla çıkışımızı sürdürerek, alınacak deplasman galibiyeti takıma ve camiaya moral verecektir" diye konuştu

SAKATLANAN OLTAN, DÖRT HAFTA SAHADA YOK

Bir süre önce sağ kol baş parmağından sakatlanan Oltan Karakullukçu, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’nde yapılacak ameliyattan sonra, dört hafta sahalardan uzak kalacak.

Kaynak: İHA