Adanaspor'un Gençleri Hırslı

Son yıllarda alt yapısından A takım kadrosuna kazandırdığı futbolcularla adından söz ettiren Adanaspor’da genç futbolcular hırsları ile göz dolduruyor.

Bünyesinde alt yapıdan yetişip milli takımların çeşitli kategorilerinde top koşturan oyuncuların bulunduğu turuncu-beyazlı ekibin gelecek vadeden genç oyuncuları; Yusuf Fırat Kaplan, Serbay Can, Burak Yıldır, Sadettin Ceviz, Ahad Sırkıntı, İrfancan Eğribayat ve Batuhan Akbar hırslarıyla göz dolduruyor.

Antrenmanlar da özel programlar eşliğinde çalışmalarına devam eden gençler, özellikle Hayrullah Mert Akyüz’ün A milli takım kadrosuna davet edilmesinin ardından daha da heveslendikleri göze çarptı. Gençler, Hayrullah ağabeylerinin açtığı bu yolu geliştirerek devam etmek istediklerini ifade etti.

Genç oyunculardan Yusuf Fırat Kaplan, “Buradaki hocalarım ağabeylerim bizlerin gelişiminde çok önemli rol oynuyor. Cem Ağabeyim olsun Sami ağabeyim olsun onlar da bizim gibi alt yapıdan yetişip kadroya girme şansı bulan futbolcular. Bu örnekleri gördükçe daha da azim ediyoruz” dedi.

Bir diğer genç oyuncu Burak Yıldır ise “Burada yetenekli olmaktan çok ahlaklı olmak gerekiyor. Zaten biz şunu biliyoruz; yeteneğin varsa size şans gelir. Bir genç oyuncu için bunu bilmek özgüven ve cesaret veriyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA