Gaziemir'de Bayram Tadında Kongre

Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, olağanüstü kongresinde kulübün yeni yönetimi belirledi.

Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin olağanüstü kongresi, belediyenin meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un katıldığı olağanüstü kongrede, kulübün yeni yönetimi belirlendi. Tüzük değişikliğinin yapıldığı kongreye yoğun ilgi gösteren üyeler yönetim, denetim ve disiplin kurullarının asil ve yedek üyelerini oy birliği ile seçti. Üyelerinin tamamının oyunu alarak seçilen yönetim kurulunun, yapacakları ilk toplantıda kulüp başkanını seçecek görev dağılımı yapacağı öğrenildi.

Kongrenin dilek ve temenniler kısmında söz alan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Bayram havasında bir kongre yaptık. Üyelerimizin kongreye gösterdiği yoğun ilgi gençlere ve spora verdiği önemi gösteriyor. Bu tablo beni çok mutlu etti. Kulübümüzün eski başkanı Yılmaz Ağırtaş başta olmak üzere tüm yöneticilerimize emekleri için teşekkür ediyorum. Altı yıldır kulübümüzün başkanlığını yapan Yılmaz Ağırtaş ve yönetimi sayesinde sporcularımız ulusal ve uluslar arası müsabakalarda çok büyük başarılar kazandılar. Ben de uzun yıllar kulüp yöneticiliği yaptım zorluğunu çok iyi biliyorum. Yeni yönetime de zorlu görevlerinde başarılar diliyorum. Yenilik demek heyecan demek. Gaziemir’de genç çok, potansiyel çok. Bu ekiple kulübümüz daha büyük başarılar kazanacaktır. Gençlerin iyi yetişmesi için belediye olarak eğitime spora büyük destek veriyoruz. Bu çocuklar bizim, onların iyi yetişmesi Gaziemir’in önünü açar. Gelişen kentin gelişen spor kulübü olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA